• Set Pakan Enteral
  • Produsen Urine Bag
  • Supplier Tabung Nasogastrik

KENAPA PILIH KAMI

  • Rega sing kompetitif

  • CE lan ISO13485 disetujoni

  • 32.000 meter persegi

  • OEM & ODM




  • babagan

Babagan awake dhewe

Greatcare Medical minangka produsen lan supplier piranti medis sing profesional lan berpengalaman saka China. Kita duwe spesialisasi ing pasokan medis lan peralatan medis saka 2000 lan tansah darmabakti kanggo ngembangake, ngasilake lan nyedhiyakake produk medis kanthi kualitas lan rega sing cukup. Utamane ngasilake produk konsumsi medis PVC lan Silicone, kayata tabung endotrakeal, set pakan enteral, tas cipratan lan liya-liyane.

Maca liyane